Специални етикети HIT

HIT на седмицата
С грижа за своите клиенти, HIT Max осигурява допълнителни намаления за избрани артикули които се публикуват на всеки две седмици в брошурите за безплатно разпространение. Акционните артикули са винаги с червен етикет. Така бързо и лесно ще намерите продуктите от актуалната брошура, които сте поставили в своя списък с покупки.

HIT Внос
Питате се, кои са артикулите, които внасяме директно от Германия. Потърсете оранжев етикет с оранжева пирамида и сами ще се убедите, колко много продукти сме подбрали, за да ви предложим максимално разнообразие от стоки.

Топ артикул – Топ цена
Най-купуваните от клиентите артикули влизат в нашите топ продажби. Розовият етикет ще ви е ориентир за това, кои са най-желаните продукти. Ако в дадена стокова група имате колебания, този етикет ще улесни вашия избор.

Хит нов асортимент
Най-новото при нас. Хит разширява постоянно своя асортимент, с непрекъснат внос от Германия и зареждане на нови предложения от нашите доставчици. С нашите зелени етикети ви даваме зелена светлина да опитате новото при нас.

Хит най-ниска цена
ДИСКАУНТИ: Това са стоките с постоянно ниска цена при нас. Гъвкавата ценова политика позволява осъществяването на постоянни акции с над 200 артикула. Ако желаете да се възползвате от най-ниската цена в дадена стокова група – търсете жълтия етикет.

Хит REWE
Най-новото при нас. Хит разширява постоянно своя асортимент, с непрекъснат внос от Германия и зареждане на нови предложения от нашите доставчици. С нашите светло зелени етикети ви даваме възможност намерите стоките на REWE нашите хипермаркети.

Хит JA!
Най-новото при нас. Хит разширява постоянно своя асортимент, с непрекъснат внос от Германия и зареждане на нови предложения от нашите доставчици. С нашите сини етикети ви даваме възможност намерите стоките на JA! нашите хипермаркети.

Хит TODAY
Най-новото при нас. Хит разширява постоянно своя асортимент, с непрекъснат внос от Германия и зареждане на нови предложения от нашите доставчици. С нашите розови етикети ви даваме възможност намерите стоките на TODAY нашите хипермаркети.