Крилца завити в бекон

Продукти:

  • 1 кг пилешки крилца
  • 15-20 филийки бекон
  • За соса:
  • 1/4 ч.ч. сос за барбекю
  • 2 с.л. мед
  • 1 с.л. ябълков оцет
  • 1/2 ч.ч. люспи от лют червен пипер – по желание

Приготвяне:

Около всяко крилце завийте бекон. Подредете ги в тава върху алуминиево фолио за печене. В купа комбинирайте съставките за соса и намажете обилно крилцата. Печете в предварително загрята фурна на 190 градуса докато станат хрупкави и златисти.

Снимка: iStock

Източник: az-jenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *