Бисквитена торта с крем пудинг и шоколад

Продукти:

  • За форма с размери 22×30 см
  • 2-3 пакета бисквити по ваш избор
  • 1 пакет ванилов пудинг без варене
  • 400 мл течна сметана за разбиване
  • За глазурата с шоколада:
  • 400 г шоколад
  • 300 мл течна сметана

 

Приготвяне:

Започнете да потапяте една по една бисквитите в млякото и да ги подреждате в тавата. След като първият ред е готов, може да го намажете с крема, който се приготвя като комбинирате млякото с пудинга. Отделно разбийте до пухкавост сметаната и я комбинирайте с пудинга. След това подредете втори ред, като отново потапяте бисквитите в млякото и намажете с крем. Последният ред на тортата трябва да е само с крем. На водна баня разтопете шоколада, заедно със сметаната. Когато се получи гладък крем и е леко охладен, може да намажете тортата, след което я оставете в хладилник да стегне за няколко часа.

Спести си чакането по опашки и поръчай бързо, лесно и удобно онлайн продукти от хипермаркети HIT от shop.gladen.bg.

Снимка: iStock

Източник: az-jenata.bg