Собствена марка

В HIT Max се предлага богат асортимент от хляб и хлебни изделия, изложени по производители и видове, за да може изборът за клиентите ни да е максимално улеснен. Пресният хляб се оценява заради вкуса и качеството му, затова ние се стремим да предложим максимално голямо разнообразие от различни по вкус и вид хлебни изделия. Предлагат се хлябове с интересни разновидности и добавки: пълнозърнест, царевичен, ръжен, бял, типов и много други. Този отдел ви предлага и различни типове брашна, галета, багети, франзели, земели, тестени изделия като кроасани, козунаци, кексове и др.

Няма нищо по-апетитно от свежия, прясно изпечен хляб, затова HIT Max разполага и със собствена пекарна, където ежедневно могат да бъдат закупени различни видове прясно изпечени хлебчета и хлебни продукти.

Асортиментът в тази стокова група съдържа продукти от всяка ценова категория, за да може да отговори на нуждите на всеки един клиент.

Хит постоянно разширява своя асортимент и създаде своя марка с високо качество за своите клиенти. В нашите магизини може да откриете огромен асортимент на марката Hana в областта на млечните продукти, ядки, яйца, хляб и салати.