Необходими продукти
Продукти (за 4 порции):
150 гр китайски оризови спагети Bamboo Garden
300 гр пилешко филе
300 гр моркови
1 жълта чушка (нелюта)
1 червена чушка (нелюта)
4 стръка праз
2 с.л. фъстъчено олио Bamboo Garden
50 гр безсолно кашу – сурово кашу Елит
100 мл сладък чили сос Bamboo Garden
2 с.л. соев сос Bamboo Garden
4 стебла кориандър
Сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне
Варете спагетите 2 минути във вряща вода. След това ги измийте със студена вода и ги прецедете. Нарежете месото, морковите и чушките на ленти, а праза – на шайби.
Загрейте фъстъченото олио в тиган и запържете в него пилешкото филе от двете страни. Запържете и кашуто, чушките и праза за 3 минути. Към така приготвените зеленчуци добавете 4 с.л. вода, чили соса и соевия сос и оставете да поврят така 3-4 минути. Стоплете заедно спагетите и пилешките филета. След това добавете зеленчуците и подправете с нарязан кориандър.