Хипермаркети HIT Max е верига магазини в София, която предлага богато разнообразие от свежи и пакетирани храни от цял свят, козметични стоки и домашни потреби за семейството и градината. Клиентите избират именно HIT Max заради големия асортимент от висококачествени продукти в различните категории. HIT Max предлага и немски внос стоки, които се утвърдиха сред най-търсените от потребителите на веригата и трудно могат да се намерят на друго място в страната.

В тематично подредени щандове ще откриете храни, типични за немската, американската, руската, италианската, френската, азиатската други кухни. На място може да опитате и от нашата винаги топла и вкусна храна, приготвена от нашето бистро.

В HIT Max ще откриете и богато разнообразие от био и натурални продукти – от зеленчуци и плодове, през млечни и месни продукти, до различни марки био брашно, мед, соеви и ядкови напитки и още десетки други стоки, с които да допълните здравословния си хранителен режим.

Магазините предлагат още местни и вносни козметични продукти и препарати, както и висококачествена детска козметика.

Mагазините на HIT Max са два на брой и се намират в столичните квартали „Младост“ и „Люлин“. Точни адреси вижте ТУК

От HIT Max вече може да пазарувате и онлайн на https://shop.gladen.bg/. Онлайн магазинът на платформата Gladen.bg прави доставки в София и околността. При поръчки над 100 лв. доставката е безплатна.