Продукти:
- 1/2 ч.ч.разтопено масло
- 1/2 ч.ч. натурално какао на прах
- 1 ч.ч. захар
- 2 големи яйца
- 1 ч.л.ванилова есенция
- 1/2 ч.ч. брашно
- щипка сол
Приготвяне:
В купа комбинирайте маслото заедно с какаото и захарта. Разбъркайте добре. Яйцата се добавят едно след друго, като след всяко сместа се разбърква добре. След това сложете ванилията, солта и брашното. Изсипете тестото в леко намаслена тава за печене и поръсете с шоколадовите парченца. Печете в предварително загрята фурна на 175 градуса за около 20-25 минути или до готовност. Сладкишът трябва съвсем леко да стегне в средата, не да се препече.
Снимка: iStock
Източник: az-jenata.bg