Италиански брускети Fettunta само с 3 съставки

Продукти:

  • 5 филии хляб, може и да не е съвсем пресен
  • 2-3 скилидки чесън
  • зехтин

Приготвяне:

На грил тиган или скара запечете леко хляба от двете страни. За тази рецепта наистина е важно да ползвате хубав, качествен хляб. Запечените филийки, още докато са топли, се натриват със скилидки чесън, разрязани наполовина. След това на всяка филийка се капва зехтин – количеството зависи от вашия вкус. За финал поръсете с малко сол. Тези брускети са много вкусни и така, но може да ги сервирате със сирена, колбаси.

Снимка: iStock

Източник: az-jenata.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *